Založ si blog

Kauza Gorila, voľby a komunisti.

Kauza gorila nie je len pomníkom nášho morálneho úpadku! Kauza gorila je aj o tom, že vládnuca kapitálová menšina diktuje tempo a rozhoduje o všetkom. Faktom je že slobodne chodím voliť, ale to je všetko! O zloženie vlády už rozhoduje kapitál a v našom prípade finančne skupiny!!!

Skutočným problémom je práve moc kapitálu!

My komunisti netajíme náš dlhodobý zámer!

Áno Chceme odstrániť tento zločinný dekadentný kapitalizmus!

Zločinný preto lebo tu mame k dispozícii 400 tisíc nezamestnaných z to 30 % do 30 rokov. Lebo mame 600 tisíc spoluobčanov stojacich v radoch na muku a cestoviny! Lebo každé piate dieťa žije v núdzi. Lebo po prvý raz za sto rokov budú nové pokolenia žiť horšie ako ich rodičia. Ceny sú ako v západnej Európe, ale mzdy iba pätinové.

Hrdo a rázne chceme odstrániť tento systém! Preto, nám vyčítajú, že tým chcem skonfiškovať a znárodniť! A kto nám to vyčíta? práve tí ktorý zhromaždili cele bohatstvo do vlastných rúk a rozhodujú dnes o našich životoch! Ale ak sa nás opýtajú či chceme skonfiškovať ich majetky tak s celou vážnosťou odpovedáme:  Áno to chceme!

Gorily odstránime demokratizáciou systému! Nemôže byt politická pluralita bez ekonomickej pluralite!  Totalita súkromného vlastníctva a voľný trh zlyhali.

Je pod mojou úrovňou vám nahovoriť koho mate zajtra voliť! ale dovoľte mi zacitovať veľkého bojovníka  Martina Luthera Kinga, ktorý povedal“ Najhoršie miesto v pekle je rezervovaný pre tých, ktorý záujmu neutrality vo veľkých morálnych bitkách“.

Niet pochyb o tom, že zlyhanie kapitálu v nadväznosti na zajtrajšie voľby je jedno z tých veľkých morálnych bitiek!

Jalal Suleiman- Podpredseda KSS.

Voľby 2020: Falošná bitka falošných aktérov.

11.12.2019

Kandidátky politických strán uchádzajúcich sa o hlas slovenského voliča sú odovzdané a volebná kampaň bola už dávno predtým v plnom prúde. Volebná bitka sa odohrá 29. februára 2020 a to je jediný pravdivý údaj. Všetky informácie, ktoré s touto bitkou súvisia a budú súvisieť, sú falošné i vrátane výsledkov všeľudového hlasovania. Celkom iste je to mizéria. [...]

Ako chcel liberálny aktivista znemožniť Harabina, no precenil svoj intelekt, právne znalosti a nakoniec znemožnil len sám seba.

19.07.2019

Do relácie v Slobodnom vysielači s názvom s Harabinom o práve sa dovolal nejaký Ivan z Bratislavy ktorý chcel znemožniť Harabina a tak mu odrapotal pripravený komentár o tom, ako ústavný súd nemal čo odkladať inauguráciu prezidentky kvôli jeho sťažnosti, lebo aj tak jeneopodstatnená. Zacitujem: Ja by som sa vrátil k tej vašej ústavnej sťažnosti. Opakovane tvrdíte, [...]

Proti neústavnej inaugurácií sa ozvala len KSS. Pronárodne strany ako SNS, ĽSNS a Národná koalícia mlčia.

18.06.2019

Vo štvrtok zvolal sudca Najvyššieho súdu Štefan Harabin tlačovú konferenciu, na ktorej objasnil, že inaugurácia novej prezidentky nemôže prebehnúť skôr, než sa ukončí volebný proces. Ten sa ukončí vtedy, keď Ústavný súd rozhodne o volebnej sťažnosti ktorú podal. Podobnú situáciu riešil aj ústavný súd pred dvomi rokmi v Rakúsku. Tam dokonca sťažnosti vyhovel a [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Jalal Suleiman

Ľudský rozum čelí v tomto období neľútostnému útoku na pamäť. Tento útok je frontálny. Má za cieľ tunelovať pamäť a vymazať z nej výsledok duševných a materiálnych hodnôt, ktoré boli získané dlhodobou akumuláciou ľudskej činnosti. Pracujúci, bráňme si!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 223900x
Priemerná čítanosť článkov: 7223x

Autor blogu

Kategórie