Založ si blog

„Merkozy dohoda“, nesmie byť ratifikovaná!

Hlavy štátov a vlád krajín EÚ sa stretli včera za účelom „vylepšenia“ projektu fungovania únie. Výsledkom je dohoda na novom pakte o rozpočtovej disciplíne.

Cieľom tohto paktu je prevod rozpočtových právomoci národných parlamentov na Európsku komisiu a to bez akejkoľvek verejnej diskusie. Tento zámer považujem za bezprecedentný útok na základné politické práva európskych národov. Taktiež  treba ho chápať v rámci snáh o zmene režimu smerom k posilneniu diktatúry trhu a liberálnych hodnôt vôbec.

Toto naše tvrdenie konkrétne potvrdzuje návrh nemeckej kancelárky  Angeli Merkelovej, v ktorom sa hovorí o tom, že v prípade toho, že Grécko nebude schopné presadiť požadované škrty vo verejných financiách, má byť grécky rozpočet pod kuratelou a totálnou kontrolou zahraničných inštitúcií.

Pozornosť treba s ohľadom na uvedené venovať aj dianiu vo Francúzku, kde prezident Nicolas Sarközy nedávno oznámil realizovanie ďalšej etapy jeho plánu zvyšovania nepriamych daní a porušovanie kolektívnych zmlúv o pracovnom čase na financovanie nových darov pre zamestnávateľov.

Občania SR by mali dôrazne odmietnuť takéto medzinárodné dohody ktoré veľmi jasne posilňujú neoliberálny charakter EÚ a sú priamym potláčaním národnej a štátnej suverenity členských štátov.

 

Jalal Suleiman, Podpredseda KSS

 

Voľby 2020: Falošná bitka falošných aktérov.

11.12.2019

Kandidátky politických strán uchádzajúcich sa o hlas slovenského voliča sú odovzdané a volebná kampaň bola už dávno predtým v plnom prúde. Volebná bitka sa odohrá 29. februára 2020 a to je jediný pravdivý údaj. Všetky informácie, ktoré s touto bitkou súvisia a budú súvisieť, sú falošné i vrátane výsledkov všeľudového hlasovania. Celkom iste je to mizéria. [...]

Ako chcel liberálny aktivista znemožniť Harabina, no precenil svoj intelekt, právne znalosti a nakoniec znemožnil len sám seba.

19.07.2019

Do relácie v Slobodnom vysielači s názvom s Harabinom o práve sa dovolal nejaký Ivan z Bratislavy ktorý chcel znemožniť Harabina a tak mu odrapotal pripravený komentár o tom, ako ústavný súd nemal čo odkladať inauguráciu prezidentky kvôli jeho sťažnosti, lebo aj tak jeneopodstatnená. Zacitujem: Ja by som sa vrátil k tej vašej ústavnej sťažnosti. Opakovane tvrdíte, [...]

Proti neústavnej inaugurácií sa ozvala len KSS. Pronárodne strany ako SNS, ĽSNS a Národná koalícia mlčia.

18.06.2019

Vo štvrtok zvolal sudca Najvyššieho súdu Štefan Harabin tlačovú konferenciu, na ktorej objasnil, že inaugurácia novej prezidentky nemôže prebehnúť skôr, než sa ukončí volebný proces. Ten sa ukončí vtedy, keď Ústavný súd rozhodne o volebnej sťažnosti ktorú podal. Podobnú situáciu riešil aj ústavný súd pred dvomi rokmi v Rakúsku. Tam dokonca sťažnosti vyhovel a [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Jalal Suleiman

Ľudský rozum čelí v tomto období neľútostnému útoku na pamäť. Tento útok je frontálny. Má za cieľ tunelovať pamäť a vymazať z nej výsledok duševných a materiálnych hodnôt, ktoré boli získané dlhodobou akumuláciou ľudskej činnosti. Pracujúci, bráňme si!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 223913x
Priemerná čítanosť článkov: 7223x

Autor blogu

Kategórie