Kauza Gorila, voľby a komunisti.

9. marca 2012, Jalal Suleiman, Nezaradené

Kauza gorila nie je len pomníkom nášho morálneho úpadku! Kauza gorila je aj o tom, že vládnuca kapitálová menšina diktuje tempo a rozhoduje o všetkom. Faktom je že slobodne chodím voliť, ale to je všetko! O zloženie vlády už rozhoduje kapitál a v našom prípade finančne skupiny!!!

Skutočným problémom je práve moc kapitálu!

My komunisti netajíme náš dlhodobý zámer!

Áno Chceme odstrániť tento zločinný dekadentný kapitalizmus!

Zločinný preto lebo tu mame k dispozícii 400 tisíc nezamestnaných z to 30 % do 30 rokov. Lebo mame 600 tisíc spoluobčanov stojacich v radoch na muku a cestoviny! Lebo každé piate dieťa žije v núdzi. Lebo po prvý raz za sto rokov budú nové pokolenia žiť horšie ako ich rodičia. Ceny sú ako v západnej Európe, ale mzdy iba pätinové.

Hrdo a rázne chceme odstrániť tento systém! Preto, nám vyčítajú, že tým chcem skonfiškovať a znárodniť! A kto nám to vyčíta? práve tí ktorý zhromaždili cele bohatstvo do vlastných rúk a rozhodujú dnes o našich životoch! Ale ak sa nás opýtajú či chceme skonfiškovať ich majetky tak s celou vážnosťou odpovedáme:  Áno to chceme!

Gorily odstránime demokratizáciou systému! Nemôže byt politická pluralita bez ekonomickej pluralite!  Totalita súkromného vlastníctva a voľný trh zlyhali.

Je pod mojou úrovňou vám nahovoriť koho mate zajtra voliť! ale dovoľte mi zacitovať veľkého bojovníka  Martina Luthera Kinga, ktorý povedal“ Najhoršie miesto v pekle je rezervovaný pre tých, ktorý záujmu neutrality vo veľkých morálnych bitkách“.

Niet pochyb o tom, že zlyhanie kapitálu v nadväznosti na zajtrajšie voľby je jedno z tých veľkých morálnych bitiek!

Jalal Suleiman- Podpredseda KSS.