Založ si blog

Kotleba po Harabinovi potopil aj farára Kuffu a sám sa  v televízii priznal, že s Kočnerovou spojkou Stromčekom pomáhal Šefčovičovi v prezidentských voľbách.

Televízny duel medzi Dankom a Kotlebom ukázal, že Kotleba je nebezpečnejší partner na dôverne rokovanie než Matovič. Pri Matovičovi si nemôžete byť istý, že si vás nenahrá, ako sa to stalo napríklad Procházkovi. Pri Kotlebovi zase, že to nevytára, ako to už urobil v prípade Harabina, kde v rádiu potom čo roztrieštil národne hlasy v prezidentských voľbách sa viviňoval tak, že na rozdiel od druhej strany prezrádzal obsah spoločného rokovania. Ako dôvod prečo do kandidatúry išiel aj keď vedel, že nemá šancu, ale len zahatí cestu národnému kandidátovi vtedy ako malé dieťa uvádzal, že Harabin na stretnutí prisľúbil natočiť nejaké video, čo nedodržal.

V televíznej diskusii na TA3 sme boli svedkami rovnakej situácie znovu. Tentoraz Kotleba vyniesol, že u farára Kuffu prebehli rozhovory ohľadom Istanbulského dohovoru. Stalo sa tak potom, čo ho Danko vyzval nech stiahne billboardy na ktorých sa chváli, že zastavil Istanbulsky dohovor, lebo na tom nemal nijaký podiel. Kotleba ihneď verejnosti prezradil, že mal, lebo bol na stretnutí u farára Kuffu a tam to vraj dojednali. Stretnutia sa mal zúčastniť  generálny manažér Smeru Viktor Stromček a podľa Kotlebu aj trenčiansky krajský predseda SNS. Danko sa ohradil, že nijaký trenčiansky predseda nemá mandát na rokovanie v takýchto veciach a že o tom že sa bude hlasovať za zrušenie Istanbulského dohovoru rozhodol on po stretnutí s koaličnými partnermi hodinu predtým, než ho predložil v parlamente a pri všetkej úcte o takých veciach sa nerokuje u pána Kuffu ale v koaličnej rade. Dodal tiež, že poslanci na schválenie ani nepotrebovali hlasy kotlebovcov.

Čo z tejto informácie vyplýva?  Kotleba sa zúčastnil rokovania, kde generálny manažér Smeru Stromček jednal o podpore pre Šefčoviča v prezidentských voľbách a dohodol s cirkevníkmi, že ak podporia Šefčoviča miesto Harabina, ktorý bol pred prvým kolom jediný kto im sľúbil Istanbulsky dohovor vypovedať, tak zahlasujú na revanš za zrušenie Istanbulského dohovoru. Kotleba sa tak priznal, že kupčil so Smerom pri podpore Šefčoviča, a potom ešte potopil Kuffu, keď v televízii prezradil, že jednania prebiehali u neho na fare.

Generálny manažér Smeru Viktor Stromček, v týchto dňoch opustil svoj post, keď sa zverejnili jeho sms-ky s Kočnerom, kde ho žiadal o pomoc v trestnej veci, ktorú vyšetrovalo policajné obvodné oddelenie v Ružinove. Ak to cele zvulgarizujem, tak nám z toho vyplýva, že Kotleba jednal s Kočnerovou spojkou a cirkvou o podpore Šefčoviča na úkor Harabina. Výsledok je tragicky pre všetkých. Cirkev si v skutočnosti veľmi nepomohla, lebo to že Istanbulsky dohovor vypovedal parlament neznamená, že o rok ho novy parlament znovu nepotvrdí. Definitívne vypovedanie by bolo vtedy, ak by ho odmietla vláda. Tá to mohla urobiť, no neurobila, len zalepila cirkvi oči hlasovaním v parlamente. Nepomohlo to ani Smeru a Šefčovičovi, ktorý nebol pre Čaputovu súperom, ktorý by mobilizoval národné sily. No najväčšiu prehru zaznamenali práve národné sily a Slovensko, ktoré na 5 rokov vyfasovali za prezidenta priamo Sorosovho zamestnanca Čaputovu.  Ako v relácii povedal Danko, Kotleba nie len že zbytočne viaže národné sily, keďže jeho koaličný potenciál je nulový, ale ich ešte  v kritickom okamihu použije proti sebe samým.

Kotleba tiež potvrdzuje, že je toxicky partner nie len na oficiálne rokovania, čomu sa každá strana vyhýba, ale aj neoficiálne, kde nikdy neviete kedy vás verejne natrie.

Voľby 2020: Falošná bitka falošných aktérov.

11.12.2019

Kandidátky politických strán uchádzajúcich sa o hlas slovenského voliča sú odovzdané a volebná kampaň bola už dávno predtým v plnom prúde. Volebná bitka sa odohrá 29. februára 2020 a to je jediný pravdivý údaj. Všetky informácie, ktoré s touto bitkou súvisia a budú súvisieť, sú falošné i vrátane výsledkov všeľudového hlasovania. Celkom iste je to mizéria. [...]

Ako chcel liberálny aktivista znemožniť Harabina, no precenil svoj intelekt, právne znalosti a nakoniec znemožnil len sám seba.

19.07.2019

Do relácie v Slobodnom vysielači s názvom s Harabinom o práve sa dovolal nejaký Ivan z Bratislavy ktorý chcel znemožniť Harabina a tak mu odrapotal pripravený komentár o tom, ako ústavný súd nemal čo odkladať inauguráciu prezidentky kvôli jeho sťažnosti, lebo aj tak jeneopodstatnená. Zacitujem: Ja by som sa vrátil k tej vašej ústavnej sťažnosti. Opakovane tvrdíte, [...]

Proti neústavnej inaugurácií sa ozvala len KSS. Pronárodne strany ako SNS, ĽSNS a Národná koalícia mlčia.

18.06.2019

Vo štvrtok zvolal sudca Najvyššieho súdu Štefan Harabin tlačovú konferenciu, na ktorej objasnil, že inaugurácia novej prezidentky nemôže prebehnúť skôr, než sa ukončí volebný proces. Ten sa ukončí vtedy, keď Ústavný súd rozhodne o volebnej sťažnosti ktorú podal. Podobnú situáciu riešil aj ústavný súd pred dvomi rokmi v Rakúsku. Tam dokonca sťažnosti vyhovel a [...]

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

Jalal Suleiman

Ľudský rozum čelí v tomto období neľútostnému útoku na pamäť. Tento útok je frontálny. Má za cieľ tunelovať pamäť a vymazať z nej výsledok duševných a materiálnych hodnôt, ktoré boli získané dlhodobou akumuláciou ľudskej činnosti. Pracujúci, bráňme si!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 224194x
Priemerná čítanosť článkov: 7232x

Autor blogu

Kategórie