Založ si blog

Toto nie je prezident, toto je paródia na prezidenta.

Slovensko je mafiánsky štát. Toto konštatovanie priniesol  dosluhujúci prezident Andrej Kiska v rozhovore pre jeden z najväčších nemeckých denníkov Die Welt. Premiér Pellegríni v reakcii povedal, že vyjadrenia prezidenta pre denník Die Welt sú veľmi smutným príkladom toho, keď prezident rezignuje na záujem o dôstojnú reprezentáciu krajiny a naopak, uprednostní svoj vlastný politický projekt spojený so založením svojej strany. Nemôžeme tolerovať, že prezident vykresľuje našu krajinu v tom najhoršom svetle.

Kiska nepochopil, že jeho úlohou je dôstojná reprezentácia našej krajiny v zahraničí a upevňovanie jej dobrého mena pred zahraničnými partnermi. Aj v okolitých krajinách sú prezidenti ktoré majú napäté vzťahy s vládou, no Kiska je jediným prezidentom v rámci Európskej únie, ktorý kvôli tomu poškodzuje záujmy svojej vlasti a ľudí, ktorí v nej žijú. Jedna vec je keď to povie prezident na domácej pôde v rámci vnútropolitického boja, keďže zakladá politickú stranu a druhá keď to rozpráva do médií v zahraničí. Hlasy nemeckých voličov sú mu totiž nanič, len sa devalvuje pred zahraničnými partnermi, kde vyzerá ako nesvojprávny prezident, ktorý nevie doma vládnuť.

Akoby to nestačilo, ešte sa doma začne brániť tvrdením, že nemal čo pozitívne povedať, lebo sme na Slovensku nepostavili ani jednu modernú nemocnicu. Pán Kiska a nebol ste to  práve vy, kto pretláčal radikálne zvýšenie vojenských výdavkov a nákup amerických stíhačiek za dve miliardy eur? Koľko moderných nemocníc by sme za to mohli postaviť?

Toto nie je prezident, toto je paródia na prezidenta. Počas celých piatich rokov sa v úrade vyskytoval maximálne tri dni v týždni, potom už letel za manželkou do Popradu. Tieto lety nás stáli milión eur. Za celú tu dobu ani nevieme, kto bola naša prvá dáma. Počas celej doby ho prakticky nikto vo svete neprijal a na Slovensko okrem Porošenka a Erdogana neprišiel nikto. V zahraničí navštívil len krajiny, kde bol na dovolenke, Turecko, Chorvátsko, Keňa, Mexiko.

Prezident má byť morálnou autoritou a osobnosťou, ktorá už má niečo za sebou a v politike niečo dokázal v prospech svojej krajiny. Na Slovensku je to v poslednej dobe naopak. Prezidentmi sa stávajú ľudia, ktorí svoju politickú kariéru v úrade prezidenta iba začínajú a odtiaľ sa presúvajú do straníckej politiky.

Ešte väčší paradox je, keď Kiska, ktorý je sám zapletený do vydržania pozemkov skrz pozemkovej mafie a ktorý bude čoskoro čeliť obvineniu z daňových podvodov sa ide v zahraničí sťažovať, že Slovensko je mafiánsky štát.

 

Voľby 2020: Falošná bitka falošných aktérov.

11.12.2019

Kandidátky politických strán uchádzajúcich sa o hlas slovenského voliča sú odovzdané a volebná kampaň bola už dávno predtým v plnom prúde. Volebná bitka sa odohrá 29. februára 2020 a to je jediný pravdivý údaj. Všetky informácie, ktoré s touto bitkou súvisia a budú súvisieť, sú falošné i vrátane výsledkov všeľudového hlasovania. Celkom iste je to mizéria. [...]

Ako chcel liberálny aktivista znemožniť Harabina, no precenil svoj intelekt, právne znalosti a nakoniec znemožnil len sám seba.

19.07.2019

Do relácie v Slobodnom vysielači s názvom s Harabinom o práve sa dovolal nejaký Ivan z Bratislavy ktorý chcel znemožniť Harabina a tak mu odrapotal pripravený komentár o tom, ako ústavný súd nemal čo odkladať inauguráciu prezidentky kvôli jeho sťažnosti, lebo aj tak jeneopodstatnená. Zacitujem: Ja by som sa vrátil k tej vašej ústavnej sťažnosti. Opakovane tvrdíte, [...]

Proti neústavnej inaugurácií sa ozvala len KSS. Pronárodne strany ako SNS, ĽSNS a Národná koalícia mlčia.

18.06.2019

Vo štvrtok zvolal sudca Najvyššieho súdu Štefan Harabin tlačovú konferenciu, na ktorej objasnil, že inaugurácia novej prezidentky nemôže prebehnúť skôr, než sa ukončí volebný proces. Ten sa ukončí vtedy, keď Ústavný súd rozhodne o volebnej sťažnosti ktorú podal. Podobnú situáciu riešil aj ústavný súd pred dvomi rokmi v Rakúsku. Tam dokonca sťažnosti vyhovel a [...]

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Jalal Suleiman

Ľudský rozum čelí v tomto období neľútostnému útoku na pamäť. Tento útok je frontálny. Má za cieľ tunelovať pamäť a vymazať z nej výsledok duševných a materiálnych hodnôt, ktoré boli získané dlhodobou akumuláciou ľudskej činnosti. Pracujúci, bráňme si!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 223895x
Priemerná čítanosť článkov: 7222x

Autor blogu

Kategórie