Založ si blog

Voľby do NR SR 2020 – Slovenský Armageddon.

Na budúci rok nás čakajú parlamentné voľby, no nebudú to voľby obyčajné. Pravdepodobne sa budú podobať veľkému boju, prichádzajúcemu v rôznych formách raz za desiatky rokov. Právom môže mať táto bitka pomenovanie Slovenský Armageddon. Pripravme sa na ňu, priatelia.

Rozbroj v slovenskej spoločnosti trvá už nejaký ten čas, avšak intenzita tohto konfliktu v poslednom období narastá. Nedávne komunálne voľby posilnili postavenie štatútu tzv. nezávislého kandidáta, ktorý v skutočnosti najmä po zvolení je závislý na rôznych fondoch a lobistických skupinách pod kontrolou neoliberálnych síl, podporovaných zo zahraničia a prostredníctvom domácich oligarchov s veľkým apetítom vládnuť nad verejnými financiami. Výsledky prvého a druhého kola prezidentských volieb veľmi posilnili chute neoliberálneho prúdu v rámci príprav k uvedenej vojne počas budúcich parlamentných volieb.

Je potrebné veľmi citlivo vnímať prvý čin novozvolenej prezidentky Slovenskej republiky. Tesne po vyhlásení predbežných výsledkoch, o druhej v noci nadránom, išla vzdať úctu k symbolu tzv. Slušného Slovenska na námestí SNP v Bratislave. Týmto dala najavo, že nezhody v spoločnosti pokračujú a pokus o prevrat, spustený začiatkom roku 2018, môže pokračovať.

Agresívno- progresívni neoliberáli nie sú sami v mozaike antiľudových a antislovenských síl. Jeden z neúspešných kandidátov prvého kola prezidentských volieb, František Mikloško, “prekvapil” konzervatívnu časť politického života priamou podporou nominantky neoliberalného prúdu, a tým dal jasne najavo, že niektorí bývalí aktéri novembrového prevratu s “kresťanským myslením” majú jasne postavenie v uvedenej mozaike. František Mikloško si zrejme nevšimol, že značná časť veriacich s jeho názorom vôbec nesúhlasí, a zdravé kresťanské jadro je úplne inde v boji o charakter štátu a štátnych pilierov. Staré neoliberálne sily okolo Strany SaS a Oľano sú destabilizované príchodom ostrejších neoliberálov z prosorosovských a esetovských rozmaznaných žoldnierov. Nemalé vrásky na čele im robí avizovaný politický subjekt dosluhujúceho prezidenta Andreja Kisku.

Mozaika druhého tábora slovenského armageddonu je veľmi pestrá. Žiaľ táto škála síl a osobností je maximálne izolovaná médiami hlavného prúdu a roztrieštená do takej miery, že samotná kooperácia medzi danými silami si požaduje, povedzme si to priamo, menší zázrak. Ide o “ zdravé” jadro Strany Smer -SD a SNS, ktoré za posledných 10 rokov rámci kontroly slovenských oligarchov nad nedôslednou kvázi ľavicovou a pronárodnou politikou týchto strán bola hnaná do kúta a mnohí z jej radov rezignovali a dnes končia svoju službu v laviciach NR SR. Ozajstné ľavicové strany, medzi ktorými patríme i my, slovenskí komunisti, sú pochovávaného zeme, zatlačenej tridsaťročnou antikomunistickom kampaňou. Dobrá správa však je, že sme sa dokázali za posledných 20 rokov udržať a etablovať naše štruktúry v celej republike. Teda v avizovanej bitke budeme nesmierne potrební, tak ako sme boli v posledných prezidentských voľbách v rámci zabezpečovania volebnej kampane kandidáta Štefana Harabína. Vlastenecké a pronárodne sily dokázali motivovať v prvom, ako aj v druhom kole prezidentských volieb značnú časť obyvateľstva. Ďalší vývoj týchto síl bude závisieť od možnosti naklonenia si občanov, uznávajúcich nadčasové kresťanské hodnoty na našu stranu.

K spravodlivej bitke o charakter sociálneho a národného štátu sa približujeme rýchlo. Odvaha, presvedčenie a obetavosť budú kľúčovými parametrami, ktoré určia výsledok budúcich parlamentných volieb. V hre je veľa. Osud Slovenska a životné istoty jeho obyvateľov. Možno dokonca taktiež mier na celej Zemi.

Voľby do Európskeho parlamentu sú prvou a poslednou zastávkou pred slovenským armageddonom. Ak však dokážeme presvedčiť slovenských voličov, aby odmietli kandidátov parlamentných strán. Keď budeme schopní zvoliť niekoľko zástupcov z radu socialistických, vlasteneckých a pronárodných síl, ktorí v prvom, ako aj v druhom kole prezidentských volieb nezlyhali, vedzte, že k slovenskému armageddonu sa v marci roku 2020 priblížime silnejší a odvážnejší.

Dať dohromady ľavicové, vlastenecké a pronárodne sily a pripraviť ich k nevyhnutnej bitke naozaj vyžaduje veľké úsilie a menší zázrak. Pochádzam pôvodom zo svätej zeme, kde o zázrakoch nik nediskutuje a sú považované za bežnú vec! Pridajte sa, priatelia.

Nech žije zdravý rozum, nech žije Slovensko.

 

Voľby 2020: Falošná bitka falošných aktérov.

11.12.2019

Kandidátky politických strán uchádzajúcich sa o hlas slovenského voliča sú odovzdané a volebná kampaň bola už dávno predtým v plnom prúde. Volebná bitka sa odohrá 29. februára 2020 a to je jediný pravdivý údaj. Všetky informácie, ktoré s touto bitkou súvisia a budú súvisieť, sú falošné i vrátane výsledkov všeľudového hlasovania. Celkom iste je to mizéria. [...]

Ako chcel liberálny aktivista znemožniť Harabina, no precenil svoj intelekt, právne znalosti a nakoniec znemožnil len sám seba.

19.07.2019

Do relácie v Slobodnom vysielači s názvom s Harabinom o práve sa dovolal nejaký Ivan z Bratislavy ktorý chcel znemožniť Harabina a tak mu odrapotal pripravený komentár o tom, ako ústavný súd nemal čo odkladať inauguráciu prezidentky kvôli jeho sťažnosti, lebo aj tak jeneopodstatnená. Zacitujem: Ja by som sa vrátil k tej vašej ústavnej sťažnosti. Opakovane tvrdíte, [...]

Proti neústavnej inaugurácií sa ozvala len KSS. Pronárodne strany ako SNS, ĽSNS a Národná koalícia mlčia.

18.06.2019

Vo štvrtok zvolal sudca Najvyššieho súdu Štefan Harabin tlačovú konferenciu, na ktorej objasnil, že inaugurácia novej prezidentky nemôže prebehnúť skôr, než sa ukončí volebný proces. Ten sa ukončí vtedy, keď Ústavný súd rozhodne o volebnej sťažnosti ktorú podal. Podobnú situáciu riešil aj ústavný súd pred dvomi rokmi v Rakúsku. Tam dokonca sťažnosti vyhovel a [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

Jalal Suleiman

Ľudský rozum čelí v tomto období neľútostnému útoku na pamäť. Tento útok je frontálny. Má za cieľ tunelovať pamäť a vymazať z nej výsledok duševných a materiálnych hodnôt, ktoré boli získané dlhodobou akumuláciou ľudskej činnosti. Pracujúci, bráňme si!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 223897x
Priemerná čítanosť článkov: 7222x

Autor blogu

Kategórie